verstraten makelaar budel
Van der Straaten Makelaardij B.V. Budel HuizenZoeker.
De meest recente woning is aangeboden op 21 oktober 2018. Bekijk een overzicht van alle 2 makelaars in Budel. Onlangs in de verkoop genomen woningen door Van der Straaten Makelaardij B.V. Pater Ullingsstraat 8 Budel-Schoot. De Boomklever 10 Budel. Mathijsenstraat 48 Budel.
26 huizen gevonden van van der Straaten Makelaardij BV.
De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.
Welkom Van der Straaten Makelaardij.
Het team van Van der Straaten Makelaardij is u graag van dienst bij uw zoektocht naar uw droomwoning! Zoekt u een professionele taxateur NRVT voor een uitgebreid taxatierapport gevalideerd door NWWI of wenst u gewoon een eerlijk en onafhankelijk advies, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Beoordelingen Van der Straaten Makelaardij.
Uw keuze voor onze jarenlange ervaring, ruim 22 jaar, op de lokale huizenmarkt, is een waarborg voor zekerheid en een goed verkoopresultaat. Ons enthousiaste team staat voor u klaar! Van der Straaten Makelaardij. 1 t/m 10 van 156 beoordelingen. Mariƫlle uit: Budel.
Te huur Van der Straaten Makelaardij.
GELEGEN IN HARTJE CENTRUM VAN BUDEL, WINKEL-/KANTOORPAND MET GRATIS PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR! 33 m; Huurprijs 550, per maand inclusief gas en water INDELING: En. Budel Gastelseweg 18. RUIME OPSLAGLOODS, GELEGEN NABIJ HET CENTRUM VAN BUDEL. Oppervlakte totaal bedraagt ca: 560 m.
Ons aanbod Van der Straaten Makelaardij.
Budel De Boonte 18. RESIDENTIE DE BOONTE. GELEGEN NABIJ HET CENTRUM, MOOI APPARTEMENT OP DE 2E ETAGE MET RUIME BERGING. Inhoud: 180 m. Woonopp: 90 m. Budel Robert Schumansingel 13. VERRASSEND RUIME TUSSENWONING, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN, MET BERGING IN DE ACHTERTUIN.
Te koop Van der Straaten Makelaardij.
Budel Nieuwstraat 65 a. GELEGEN NABIJ HET COMPLETE WINKELCENTRUM, EEN MOOI BOUWPERCEEL OP EEN RIANT PERCEEL! Perceeloppervlakte: 675 M. Nabij het centrum bestaat nu de UNIEKE mogelijkheid om een vrijstaand woonhuis. Budel De Leeuwebek 13. IN EEN KINDVRIENDELIJKE BUURT GELEGEN, HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN TUIN.
Van der Straaten Makelaardij Startpagina Facebook.
Fijne makelaar jaren geleden gehad bij de verkoop van huis van mijn ouders. Hans was toen nog werkza am bij verberkmoes. Echt een fijne man. 30 september 2016. Zo wel bij het kopen als verkopen van onze woningen. Realistisch en betrouwbaar. 22 november 2016. Berg 10, Budel / Vraagprijs 469.500, k.k.

Contacteer ons